Eieren met tomaat en geitenkaas uit de oven

    Eieren met tomaat en geitenkaas uit de oven

    4keer bewaard
    20min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Wil je eens iets anders dan een gewone omelet of gebakken ei? Dit is een heerlijk lunchgerecht van twee eieren, tomaat, geitenkaas en basilicum, in de oven gebakken. Lekker met geroosterd brood!

    Nanda Groningen, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • scheutje olijfolie
    • 2 eieren
    • 1 tomaat, in blokjes
    • 20 gr geitenkaas, in brokjes (of meer/minder naar smaak)
    • 4 blaadjes basilicum, fijngesneden
    • peper en zout, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Vet een klein eenpersoons ovenschaaltje (ongeveer 18x12 cm) in met wat olijfolie.
    2. Breek de twee eieren in het ovenschaaltje. Verdeel de blokjes tomaat, geitenkaas en basilicum erover en bestrooi met zout en peper.
    3. Zet het ongeveer 15-20 minuten in de voorverwarmde oven (iets langer als je de eidooier helemaal gaar wilt).

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren