Eieren met spinazie en geitenkaas uit de oven

    Eieren met spinazie en geitenkaas uit de oven

    3keer bewaard
    20min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Twee eieren met verse spinazie, tomaat en geitenkaas. Makkelijk te maken en je kunt wat anders doen terwijl je lunch in de oven bereid wordt... Lekker met geroosterd brood.

    Nanda Groningen, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • scheutje olijfolie
    • 2 eieren
    • snufje paprikapoeder
    • peper en zout, naar smaak
    • handvol verse spinazie, fijngesneden
    • 1/2 tomaat, in blokjes
    • 20 gr geitenkaas, in brokjes (of meer/minder naar smaak)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Vet een klein eenpersoons ovenschaaltje (ongeveer 18x12 cm) in met wat olijfolie.
    2. Breek de twee eieren in het ovenschaaltje. Bestrooi met paprikapoeder, peper en zout naar smaak. Verdeel de spinazie, blokjes tomaat en geitenkaas erover.
    3. Zet het ongeveer 15-20 minuten in de voorverwarmde oven (iets langer als je de eidooier helemaal gaar wilt).

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren