Kaaschips

    Kaaschips

    6keer bewaard
    4min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Chips gemaakt van kaas. Makkelijk te maken in de magnetron. Geschikt voor koolhydraatarm en glutenvrij dieet.

    hkoops Utrecht, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • kaas (jong belegen of ouder)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 2min  ›  Klaar in:4min 

    1. Verdeel kleine dunne plakjes kaas of geraspte kaas op een vel bakpapier en doe deze 90 seconden in de magnetron op de hoogste stand totdat de chips knapperig en lichtbruin zijn. Als dit na 90 seconden nog niet zo is, zet je de magnetron nog een keer 30 seconden aan. (Bakpapier kun je meteen hergebruiken als je nog een portie chips wilt maken.)
    2. Laat chips afkoelen op een vel keukenpapier.

    Tip

    -Als dikke plakken kaas worden gebruikt, wordt de chips taai i.p.v. krokant. -Je kunt evt. kruiden strooien over de kaas voordat je ze 'bakt' , bijv. paprikapoeder.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    0

    wel lekker misschien ook eens andere kazen poberen - 06 nov 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren