Risotto uit de slowcooker

    Risotto uit de slowcooker

    10keer bewaard
    2uur10min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Het klassieke recept voor risotto, maar dan veel makkelijker te bereiden... in de slowcooker!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 875 ml kippenbouillon
    • 225 gr arborio rijst
    • 60 ml olijfolie
    • 60 ml witte wijn
    • 4 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 1 theelepel gedroogde uienvlokken
    • 1 theelepel zout
    • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
    • 65 gr Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 2uur  ›  Klaar in:2uur10min 

    1. Meng bouillon, rijst, olijfolie, wijn, knoflook, uienvlokken, zout en zwarte peper in een slowcooker. Zet op de hoogste stand en laat 2 tot 2 1/2 uur koken. Meng de Parmezaanse kaas erdoor en laat zonder deksel nog 15 minuten verwarmen, tot de Parmezaanse kaas gesmolten is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren