Risotto uit de slowcooker

    (73)
    2 uur 10 minuten

    Het klassieke recept voor risotto, maar dan veel makkelijker te bereiden... in de slowcooker!


    11 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 875 ml kippenbouillon
    • 225 gr arborio rijst
    • 60 ml olijfolie
    • 60 ml witte wijn
    • 4 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 1 theelepel gedroogde uienvlokken
    • 1 theelepel zout
    • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
    • 65 gr Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 2uur  ›  Klaar in:2uur10min 

    1. Meng bouillon, rijst, olijfolie, wijn, knoflook, uienvlokken, zout en zwarte peper in een slowcooker. Zet op de hoogste stand en laat 2 tot 2 1/2 uur koken. Meng de Parmezaanse kaas erdoor en laat zonder deksel nog 15 minuten verwarmen, tot de Parmezaanse kaas gesmolten is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (73)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren