Snickerstaart

    Snickerstaart

    1keer bewaard
    1uur15min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Heerlijke taart met stukjes pinda en chocolade. De stukjes Snickers zitten in de cake verwerkt, en ook in gesmolten vorm eroverheen. Leuk om een keer uit te proberen!

    Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 taart

    • 225 gr suiker
    • 4 eieren
    • 200 gr roomboter
    • 250 gr zelfrijzend bakmeel
    • 1 zak Snickers® mini's
    • 30 gr boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur15min 

    1. Vet een springvorm in en verwarm de oven voor op 180°C.
    2. Klop de eieren los in een mengkom. Voeg de suiker aan de eieren toe en mix goed door.
    3. Smelt de boter (200 gr) in een steelpan.
    4. Voeg de gesmolten boter aan de eieren en de suiker toe, daarna het zelfrijzend bakmeel, mix goed door.
    5. Snij de helft van de snickers in stukjes (per reep in 6 stukjes). Voeg de stukjes toe aan het beslag en roer dit goed door elkaar.
    6. Schenk het mengsel in de springvorm en bak 60 min in de voorverwarmde oven.
    7. Voor de topping

    8. Snij de resterende snickers op dezelfde manier in stukken, voeg 30 gram boter toe en smelt deze au bain marie (in een kom bovenop een pan met kokend water).
    9. Giet de topping over de taart en smullen maar!!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren