Gemakkelijke bolognesesaus

    Gemakkelijke bolognesesaus

    1keer bewaard
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een gemakkelijk en eenvoudig recept voor een Italiaanse pastasaus met gehakt: bolognese! Lekker over allerlei soorten pasta.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 fijngesnipperde sjalotjes
    • klontje boter
    • 600 gram gemengd gehakt
    • spaghettikruiden, peper en zout, Italiaanse kruiden en chili mix, naar smaak
    • 1-2 teentjes uitgeperste knoflook (of naar smaak)
    • 1 pot bolognesesaus (Aldi)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Stoof de sjalotjes glazig in de boter. Voeg het gehakt toe en kruiden naar smaak. Doe er de geperste knoflook bij en laat het goed bakken, tot het gehakt rul en bruin is.
    2. Verwarm de bolognesesaus en voeg dan het gehakt toe. Laat op een matig vuur sudderen. Proef af en toe om eventueel bij te kruiden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren