Vegan mug cake

    Vegan mug cake

    3keer bewaard
    5min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Een veganistische versie van cake in een mok uit de magnetron. Dus zonder eieren en boter! Het resultaat is toch een zachte en smeuïge cake.

    Rita Washington, Verenigde Staten

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 30 gr bloem
    • 3 eetlepels suiker
    • 2 eetlepels cacaopoeder
    • 1/4 theelepel bakpoeder
    • 60 ml appelmoes
    • 3 eetlepels sojamelk
    • 2-3 eetlepels in stukjes gehakte veganistische chocolade
    • 1 eetlepel geraspte kokos, geroosterd

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Meng bloem, suiker, cacao en bakpoeder. Voeg appelmoes en sojamelk toe en meng tot een glad mengsel. Meng de chocolade erdoor en schep het beslag in een grote mok. Bestrooi met geraspte kokos. Zet de mok 3 minuten in de magnetron.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren