Bananenbrood in een mok

    Bananenbrood in een mok

    5keer bewaard
    6min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Banana bread mug cake, oftewel: bananencake, maar dan gemaakt in een mok, in de magnetron. Echt heel lekker!

    Lisa Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 3 eetlepels zelfrijzend bakmeel
    • 1 eetlepel kristalsuiker
    • 2 eetlepels bruine basterdsuiker
    • 1 zakje vanillesuiker
    • 1 ei
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 eetlepel melk
    • 1 rijpe banaan, gepureerd
    • klein handje pecannoten (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 3min  ›  Bereiding: 3min  ›  Klaar in:6min 

    1. Meng meel en de drie suikers door elkaar in een grote mok. Voeg dan het ei toe en roer goed door. Vervolgens de olie, melk en de gepureerde banaan en eventueel de pecannoten en meng goed door.
    2. Zet de mok 3 minuten in de magnetron. Eet smakelijk!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren