Roergebakken waterspinazie

    Makkelijk om te koken en snel. Waterspinazie wordt in een wok geroerbakt met knoflook, rode peper en sojasaus.

    Tang-ThaiKoken

    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 bord waterspinazie (kangkoeng/dagoeblad/pak boeng)
    • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 1 rode peper, in stukje gesneden
    • 1 eetlepel oestersaus
    • 1 eetlepel lichte sojasaus
    • 1 theelepel sojabonensaus
    • een beetje olie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 3min  ›  Klaar in:8min 

    1. Verhit de wok op hoog vuur. Doe een scheutje olie in de wok.
    2. Even wachten tot de olie warm is en doe dan alle ingrediënten in de wok (groente en saus).
    3. Een beetje roeren tot de waterspinazie geslonken is, en daarna het gas uit.

    Bekijk dit op mijn blog

    http://www.thais-koken.nl

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren