Stamppot van pastinaak en mosterd

    Stamppot van pastinaak en mosterd

    1keer bewaard
    20min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een bijzondere stamppot, die heerlijk is als bijgerecht, een soort luxe aardappelpuree. Serveer met groenten en een stukje vlees.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 grote pastinaken, geschild en in blokjes
    • 2 grote aardappelen, geschild en in blokjes
    • 200 ml melk
    • 15 gr boter
    • 2 eetlepels grove mosterd
    • zout en peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Doe de pastinaak en aardappel in een grote pan en bedek met water. Breng aan de kook, en laat dan ongeveer 15 minuten zachtjes gaar koken.
    2. Giet de pastinaak en aardappels af en doe ze dan terug in de pan op laag vuur. Voeg boter en melk toe. Pureer tot een stamppot. Roer de mosterd erdoor en breng op smaak met zout en peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren