Bladerdeeghapjes met feta

    Bladerdeeghapjes met feta

    11keer bewaard
    30min


    10 personen hebben dit gemaakt

    Deze heerlijke hapjes kun je goed vantevoren maken en in de oven doen zodra je gasten binnen zijn. Een lekker hapje voor Kerst!

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 225 gr fetakaas
    • 3 eetlepels gesneden lente-ui
    • 1 ei
    • 12 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid
    • 1 eidooier

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verkruimel de fetakaas en meng met de lente-ui en het hele ei.
    2. Leg een volle eetlepel van het fetamengsel in het midden van elk plakje bladerdeeg. Maak de randjes vochtig met water en vouw het bladerdeeg in een driehoek over de vulling. Druk de randjes aan met een vork om ze goed dicht te maken.
    3. Klop de eidooier los met 1 theelepel water in een kommetje. Bestrijk hiermee de bladerdeeghapjes. Dek af en bewaar in de koelkast tot je ze gaat bakken.
    4. Bak de bladerdeeghapjes 20 minuten in een voorverwarmde oven op 190°C, tot ze goudbruin gekleurd zijn. Serveer warm of op kamertemperatuur.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren