Pompoentaart (zonder bakken)

    Pompoentaart (zonder bakken)

    3keer bewaard
    3uur10min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijke pompoentaart die je niet meer in de oven hoeft te bakken. Wel zo makkelijk!

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 kant en klare taartbodem gemaakt van koekkruimels
    • 1 zakje (7gr) gelatinepoeder
    • 1 theelepel kaneelpoeder
    • 1/2 theelepel gemberpoeder
    • 1/2 theelepel gemalen nootmuskaat
    • 1/2 theelepel zout
    • 1 blikje (397 gr) gecondenseerde melk met suiker
    • 2 eieren, logeklopt
    • 400 gr pompoenpuree

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Extra tijd: 3uur in de koelkast  ›  Klaar in:3uur10min 

    1. Meng de gelatine, kaneel, gember, nootmuskaat en zout in een steelpan met zware bodem. Roer de gecondenseerde melk en de eieren erbij en meng goed door. Laat 1 minuut staan en zet dan op laag vuur, onder voortdurend roeren, ongeveer 10 minuten, tot de gelatine is opgelost en het mengsel dikker wordt. Haal van het vuur.
    2. Meng de pompoenpuree erdoor, mix goed door en schenk dan in de taartbodem. Zet minstens 3 uur in de koelkast voor serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren