Empanadas met ham en roquefort

    Empanadas met ham en roquefort

    1keer bewaard
    35min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Snel en makkelijke empanadas gemaakt met ham en smakelijke blauwe kaas. Je hebt slechts 4 ingredienten nodig voor dit heerlijke bijzondere hapje, die in de smaak zal vallen bij al je gasten!

    Ingrediënten
    Opbrengst: 12 empanadas


    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet 2 bakplaten in met bakspray.
    2. Leg de empanada deegcirkels op een glad werkoppervlak. Maak de randjes iets vochtig met warm water. Leg wat blokjes ham en roquefort in het midden. Vouw het deeg erover en druk de randjes dicht met een vork. Leg ze op de bakplaten en bestrijk met losgeklopt ei.
    3. Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven, tot ze goudbruin zijn. Haal uit de oven en serveer warm of koud.

    Tip

    Om te voorkomen dat de kaas uit de empanadas gaat lekken, kun je de roquefort 20-30 minuten voor bereiding in de vriezer leggen. Je kunt ook de empanadas helemaal bereiden en deze dan 20-30 minuten in de koelkast leggen voor je ze bakt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren