Truffelfudge met frambozen

    Truffelfudge met frambozen

    25keer bewaard
    20min


    155 personen hebben dit gemaakt

    Een onvergetelijke, dubbellaagse lekkernij voor uw grote liefde!

    Ingrediënten
    Porties: 40 

    • 500 gr pure chocolade van goede kwaliteit
    • 1 blikje (400 gr) zoete, gecondenseerde melk
    • 1 1/2 theelepel vanille-extract
    • zout naar smaak
    • 4 eetlepels extra dikke room (vetgehalte 50%)
    • 4 eetlepels frambozenlikeur
    • 350 gr pure chocolade van goede kwaliteit

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Een vierkante bakvorm van 23 cm invetten en met vetvrij papier beleggen.
    2. In een magnetronbestendige kom 500 gr chocolade en gecondenseerde melk onder af en toe roeren laten smelten. Let op dat de chocolade geen hard klontjes vormt.
    3. Vanille en zout erdoor roeren, over de bakvorm verdelen en tot kamertemperatuur laten afkoelen.
    4. In een magnetronbestendige kom room, likeur en 350 gr chocolade verwarmen tot de chocolade is gesmolten. Tot een gladde saus roeren, lauw laten worden en vervolgens over de fudge schenken. Zet de bakvorm in de koelkast en laat in ong. 1 uur beide lagen stevig worden.
    5. In 40 vierkantjes snijden en serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren