Quinoa met avocado, ei en feta

    (53)

    Een heerlijk en gezond lunchgerecht, of vegetarische maaltijd vol proteïne. Dit recept is rijk van smaak door de combinatie van rode quinoa, ei, avocado en feta kaas. Eenvoudig te maken en lekker voedzaam!


    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 120 ml water
    • 60 ml rode quinoa
    • 1½ theelepel olijfolie
    • 2 eieren
    • ¼ theelepel kruidenzout
    • ¼ theelepel zwarte peper
    • 1 avocado, in blokjes
    • 20 gr feta kaas, verkruimeld
    • snufje zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Meng water en quinoa in een rijstkoker en kook in 15 minuten gaar.
    2. Bak de eieren in de olijfolie in een koekenpan (of kook ze). Breng op smaak met kruidenzout en zwarte peper.
    3. Meng quinoa en eieren in een kom; verdeel de avocado en feta erover. breng eventueel nog op smaak met zout en peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (53)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren