Caprese sandwich

    Caprese sandwich

    3keer bewaard
    9min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een sandwich belegd met pesto, mozzarella, tomaat, basilicum en wat spinazieblaadjes. Je kunt de boterhammen eerst even roosteren en dan de sandwich koud eten, of je besmeert de broodjes en legt hem dan even in het tosti-ijzer of onder de grill voor een warme sandwich met gesmolten kaas. Allebei lekker!

    stroopwafel Washington, Verenigde Staten

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 2 bruine boterhammen
    • 1 eetlepel pesto
    • handje vol spinazieblaadjes
    • 1 tomaat, in plakjes
    • 2 dikke plakken mozzarella (van een bol)
    • handje vol basilicumblaadjes, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 4min  ›  Klaar in:9min 

    1. Rooster eventueel de boterhammen, als je de sandwich koud gaat eten. Besmeer beide plakjes met pesto. Beleg dan een helft met spinazieblaadjes, tomaat, mozzarella en basilicumblaadjes. Leg de andere boterham er met de pestozijde bovenop. Snijd schuin door en serveer.
    2. Of: Leg de dubbele boterham in het tosti-ijzer of de grilpan/grill van de oven en bak aan beide kanten bruin.
    3. Snijd schuin door en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren