Alla Checa

    Alla Checa

    15keer bewaard
    20min


    283 personen hebben dit gemaakt

    Een geweldig Italiaans recept voor een ongekookte saus van verse tomaten uit de tuin. Je hoeft alleen de pasta maar te koken!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 5 tomaten, zaad verwijderd en in stukjes
    • 4 teentjes knoflook, fijngesneden
    • handvol basilicum, fijngesneden
    • 100 ml olijfolie
    • zout naar smaak
    • 2 eetlepels Parmezaanse kaas, geraspt
    • 1 pak (500 gr) pasta (naar keuze)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. Tomaat, knoflook, basilicum en olijfolie in een niet-metalen kom vermengen. Zout erdoor roeren. Afdekken met keukenfolie en minstens 2-10 uur bij kamertemperatuur laten staan.
    2. In een grote pan gezouten water de pasta beetgaar koken. Afgieten, de ongekookte saus over de pasta schenken en goed door elkaar scheppen. Naar wens Parmezaanse kaas erover strooien.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    0

    Een heerlijke, eenvoudige pasta. Ik heb de saus de dag vantevoren gemaakt. Qua tijd duurt het misschien lang, maar je hoeft hier niet veel voor te doen. Lekker! - 27 apr 2010

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren