Boerenkoolchips met kaas

    Boerenkoolchips met kaas

    Voeg toe aan favorieten!
    15min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een heerlijke, bijzondere snack. Deze chips zijn knapperig, kazig, zoutig en licht van textuur. Fijngesneden boerenkool wordt gebakken met geraspte kaas tot ze knapperig zijn. Serveer als een hapje of snack.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 2 bossen boerenkool, gewassen en harde steeltjes verwijderd
    • 225 gr geraspte cheddar of jong belegen kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Verwarm de oven voor op 220°C. Vet twee bakplaten in met olie (spray).
    2. Verwijder de harde delen en steeltjes van de boerenkool en snij dan heel fijn. Verspreid de boerenkool over de bakplaten en bestrooi gelijkmatig met kaas.
    3. Bak de boerenkool 10 minuten in de voorverwarmde oven, let goed op dat het niet aanbrandt, tot de boerenkool knapperig is en de kaas licht gebruind.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren