Tonijnempanades

    Tonijnempanades

    1keer bewaard


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Empanades Tonijn: voor +/- 25 stuks

    Holliekok Drenthe, Nederland

    Ingrediënten

    • 3 blikjes tonijn
    • 1/2 blikje kidney bonen
    • 1/2 blikje mais
    • 2 á 3 el tomaten saus met basilicum verkrijgbaar bij de suppermarkt
    • 1á 2 th Visboulionpoeder
    • peper en zout naar smaak
    • 3 á 4 pakken Bladerdeeg
    • 2 eieren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze

    1. Bereiding: in de oven +/- 25 min op 180gr Eieren in een kommetje los kloppen. De deegplakken van elkaar halen en aan één kant, met een beetje bloem in wrijven zodat deze niet blijft plakken in de vorm. Een beetje vulling in het midden van het plakje deeg leggen en dan dicht vouwen goed aandrukken en de rest van het deeg weghalen met een mesje ( langs de rand van de vorm) en dan voorzichtig uit de vorm halen en op een bakplaat met bakpapier leggen, daarna even goed insmeren met het los geklopte ei.
    2. gereedschap 1 theelepel voor de vulling
    3. 1 insmeerkwast

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties