Pasta met worst van de Kookgekke Lekkerbek

    Pasta met worst van de Kookgekke Lekkerbek

    1keer bewaard
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een anders dan andere en super lekkere pasta, met worstvlees, champignons, pesto en olijven. Je kan pasta naar keuze gebruiken, ik heb voor macaroni gekozen.

    A3Bijker Gelderland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr pasta
    • 750 gr saucijzenworst
    • 5 tenen knoflook, fijngehakt
    • 2 grote uien, in stukjes
    • 1 bakje champignons, in plakjes
    • 4 grote stengels bleekselderij, in plakjes
    • 1 potje groene pesto
    • 250 ml koksroom
    • 2 grote Spaanse pepers, fijngesneden
    • 200 gr olijven (gevuld met ansjovis)
    • 1 runderbouillonblokje

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.
    2. Druk de worst in stukjes van ongeveer 1 cm uit het velletje en bak dit in een grote pan lekker bruin.
    3. Voeg de ui, champignons en de bleekselderij toe en laat dit ook meebakken. Knoflook, Spaanse peper, olijven, koksroom en de pesto toe.
    4. Als laatste het bouillonblokje er over verkruimelen en het geheel lekker laten pruttelen.

    Tip

    Persoonlijk vind ik het zonder de room veel lekkerder en meer smaak hebben.

    Bekijk dit op mijn blog

    https://www.facebook.com/DeKookgekkeLekkerbek

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren