Pasta scampi curry - van de Kookgekke Lekkerbek

    Pasta scampi curry - van de Kookgekke Lekkerbek

    1keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een lekkere curry met scampi en frisse stukjes appel, geserveerd met pasta.

    A3Bijker Gelderland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • Pasta voor 2 personen
    • Olijfolie
    • 1 gesnipperde ui
    • 5 gehakte tenen knoflook
    • 1 fijngehakte Spaanse peper
    • 500 gr gepelde scampi's (diepvries)
    • 2 eetlepels kerriepoeder (ik heb zelf Hot Madras gebruikt)
    • 1-2 eetlepel bloem
    • 500 ml water
    • 1,5 dl kookroom
    • 1 vis-bouillonblokje
    • 1 appel, in blokjes
    • versgemalen peper en zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.
    2. Doe de olijfolie in een hoge pan en fruit hier de ui in.
    3. Voeg dan de knoflook, Spaanse peper en de ontdooide en uitgelekte scampi’s toe.
    4. Roerbak dit circa 2 a 3 minuten en voeg dan de kerrie toe en laat het even een halve minuut meebakken en voeg dan al roerend op een laag vuur de bloem toe.
    5. Voeg beetje bij beetje en al roerend het water toe en daarna de kookroom.
    6. Doe het vis-bouillonblokje en de stukjes appel erbij.
    7. Voeg versgemalen peper en zout naar smaak toe.

    Bekijk dit op mijn blog

    https://www.facebook.com/DeKookgekkeLekkerbek

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren