Kapucijners (met een Franse slag) van de kookgekke lekkerbek

    Kapucijners (met een Franse slag) van de kookgekke lekkerbek

    1keer bewaard
    20min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een verrassend lekker gerecht met de typische Franse kruiden...

    A3Bijker Gelderland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 blik kapucijners
    • 250 gr gerookte spekjes
    • 1 grote stengel prei, in hele dunne ringetjes
    • 2 uien, grof gesnipperd
    • Zoet/zure augurkjes
    • Veel knoflook, gehakt
    • Veel tijm
    • Oregano
    • Rozemarijn

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Bak de spekjes goed uit. Voeg 1 ui toe. Voeg de knoflook toe. Voeg de prei toe. Voeg de tijm, oregano en de rozemarijn toe.
    2. Verwarm in een pannetje de kapucijners in eigen vocht. Giet af.
    3. Voeg de kapucijners bij de uitgebakken spekjes en meng dit goed door elkaar.
    4. Leg het op een bord en doe augurkjes in schijfjes en de 2e gesnipperde ui er rauw overheen.
    5. Besprenkel de kapucijners met wat azijn.

    Bekijk dit op mijn blog

    https://www.facebook.com/DeKookgekkeLekkerbek

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren