Mie met gehakthachee van de kookgekke lekkerbek

    Mie met gehakthachee van de kookgekke lekkerbek

    1keer bewaard
    35min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Een smulgerecht van mie en gehakt!!!

    A3Bijker Gelderland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 150 gr bacon in plakjes
    • 350 gr gehakt
    • 3 gesnipperde uien
    • 40 gr margarine
    • een dikke klodder mosterd
    • 3 tenen knoflook, fijngesneden
    • 30 gr bloem
    • 1/2 liter runderbouillon
    • worcestershire sauce
    • zout
    • grof gemalen peper
    • 350 gr mie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Bak de bacon in een koekenpan lekker knapperig. Neem de bacon uit de pan en verkruimel het.
    2. Bak het gehakt in het spekvet in ca. 15 minuten rul en gaar. Strooi er de grof gemalen peper en zout naar smaak overheen.
    3. Fruit de uien in de 40 gr margarine. Doe hierbij de mosterd en de fijngesneden knoflook. 30 gram bloem hier doorheen roeren. Scheutje voor scheutje de bouillon al roerend toevoegen en even laten pruttelen.
    4. Op smaak brengen met de worcestershire sauce en de peper en zout.
    5. Voeg het gehaktmengsel samen met de bacon toe aan de uiensaus.
    6. Vergeet niet de Mie te koken. Als deze klaar is afgieten en op een bord leggen en de saus er overheen scheppen.

    Bekijk dit op mijn blog

    https://www.facebook.com/DeKookgekkeLekkerbek

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren