Garnalen met citroen en koriander

    Garnalen met citroen en koriander

    12keer bewaard
    20min


    114 personen hebben dit gemaakt

    Deze heerlijk frisse zeevruchtenschotel is zeer makkelijk te bereiden. Serveren met couscous of bij een groene salade.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 20 jumbo garnalen, gepeld en schoongemaakt
    • 6 citroenen, geraspt
    • flinke hand gehakte koriander
    • 4 eetl extra virgin olijfolie
    • zout naar smaak
    • 1 citroen, geperst
    • gemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:20min 

    1. In een kom garnalen vermengen met citroenrasp en koriander.
    2. In een koekenpan op matig hoog vuur 1/2 van de olie verhitten. Zout erdoor strooien en vervolgens garnalen, citroenrasp en koriander erdoor roeren. Al roerend 5 minuten bakken tot de garnalen ondoorzichtig zijn.
    3. In een presenteerschaal scheppen en de resterende olie en citroenrasp erover schenken. Citroen erboven uitknijpen, op smaak brengen met peper en direct serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    0

    Uitstekend, de simpelste dingen blijken vaak toch het lekkerst te smaken. Bedankt voor het delen. In plaats van zwarte peper heb ik een spaans pepertje genomen en een heel klein beetje tomatensap van een versgeperst tomaatje. - 26 dec 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren