Tosti gadogado - van de Kookgekke Lekkerbek

    Tosti gadogado - van de Kookgekke Lekkerbek

    1keer bewaard
    17min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een echte té gek lekkere tosti met in chilipoeder gebakken spekkies!! Ik heb me ooit een tijdje bezig gehouden met het uitproberen van allerlei vreemde tosti-combinaties. Deze was één van de hoogtepunten... een échte aanrader!!

    A3Bijker Gelderland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 Turks brood (voor 4 personen)
    • 300 gr spekjes
    • Lekker veel chilikruiden (naar smaak)
    • Satehsaus (evt. een kant&klaar potje)
    • 200 gr Taugeh
    • Seroendeng

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 2min  ›  Klaar in:17min 

    1. Snijd 1 Turks brood in 4 kwarten. Snijd de kwartpunten open. Bestrijk de beide binnenkanten van een punt met satésaus.
    2. Bak de spekjes in lekker veel Chilikruiden lekker knapperig.
    3. Blancheer de taugé even en leg het daarna (op één zijde van de punt) bovenop de satehsaus.
    4. Leg hier weer de spekjes bovenop.
    5. Strooi hier wat seroendeng overheen.
    6. Klap de tosti dubbel en leg het tussen de grillplaten tot het brood lekker knapperig is.

    Tip

    Probeer het maar eens en .... geniet !!!

    Bekijk dit op mijn blog

    https://www.facebook.com/DeKookgekkeLekkerbek

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren