Makkelijke spaghetti bolognese

    (110)
    2 uur 20 minuten

    Een makkelijk en eenvoudig recept voor een slow-cooked tomatensaus om te serveren met spaghetti. Dit is echt comfort food! Maak een dubbele hoeveelheid van de saus, en vries porties in, voor een makkelijke maaltijd op een later moment.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 450 gr mager rundergehakt
    • 340 gr spaghetti
    • 1 theelepel zout
    • 3/4 theelepel suiker
    • 1 theelepel gedroogde oregano
    • 1/4 theelepels gemalen zwarte peper
    • 1/8 theelepel knoflookpoeder
    • 2 eetlepels gedroogde uienpoeder
    • 600 gr tomatenblokjes
    • 200 gr tomatenpuree
    • 220 gr paddestoelen uit blik, uitgelekt en gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 2uur  ›  Klaar in:2uur20min 

    1. Bak het gehakt rul en bruin op medium vuur. Giet het vet af.
    2. Meng in een grote pan het gehajt, zout, suiker, oregano, peper, knoflookpoeder, uienpoeder, gehakte tomaten, tomatenpuree en paddestoelen. Laat 2 uur zachtjes koken op laag vuur, roer af en toe door.
    3. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Serveer de saus over de pasta.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (110)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren