Courgette spaghetti met tomatensaus

    Courgette spaghetti met tomatensaus

    3keer bewaard
    30min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijke glutenvrij, koolhydraatarm, paleo, vegetarisch en ongekookt (raw/rauw) recept. Gebruik biologische courgettes!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 courgettes
    • 2 rijpe tomaten, gehakt
    • 120 gr tomatenpuree
    • 120 ml water
    • 2 eetlepels suikerwater (simple syrup)
    • 2 eetlepels gehakte knoflook
    • 2 eetlepels balsamico azijn
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 theelepel zeezout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Snij de courgettes in dunne slierten met behulp van een spiralizer, of snij er zeer dunne plakjes van, bijvoorbeeld met een dunschiller en snij dan in de lengte in dunne reepjes.
    2. Doe de tomaten, tomatenpuree, water, suikerwater, balsamicoazijn, olijfolie en zeezout in een blender en pureer op hoge snelheid tot een gladde saus. Voeg eventueel meer water toe.
    3. Doe de courgettslierten in een kom, voeg saus toe en roer door.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren