Gobi Mutter Masala

    (33)

    Een masala op basis van doperwtjes en bloemkool; een van de eerste Indiase gerechten die ik gemaakt hebt. Snel en eenvoudig te bereiden. Je kunt verse of diepvrieserwtjes gebruiken.


    36 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 3 eetl plantaardige olie
    • 4 theel komijnzaad
    • 1 theel mosterdzaad
    • 275g (diepvries)erwten
    • 200g bloemkoolroosjes
    • 1 theel zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. In een koekenpan op matig vuur de olie verhitten. Komijnzaad en mosterdzaad in de hete olie roerbakken tot ze beginnen te springen. Doperwtjes en bloemkool erdoor roeren en op smaak brengen met zout. Het vuur lager zetten, de pan afdekken en 15 minuten laten doorkoken tot de groenten heel zacht zijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (33)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren