American Pancakes gevuld met appel

    American Pancakes gevuld met appel

    1keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Deze American Pancakes zijn niet belegd met appel, ze zijn er zelfs mee gevuld! Net als een beignet, alleen dan met American Pancake eromheen. Super lekker met honing en kaneel.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 appel
    • Kaneel
    • 225 gr bloem
    • 16 gram bakpoeder
    • 400 ml karnemelk
    • 2 eieren
    • Boter om in te bakken

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Schil de appel en haal het klokhuis eruit (laat de appel wel heel, dus gebruik een appelboor o.i.d.). Je kunt ook eerst plakken snijden van de geschilde appel en met een mes het klokkenhuis eruit snijden.
    2. Maak nu het beslag. Meng eerst alle droge ingrediënten en voeg hier al mixend met een garde de karnemelk aan toe. De karnemelk zorgt voor het beter rijzen van de pannenkoek doordat het met het bakpoeder reageert. Klop daarna de eieren door het beslag.
    3. Bestrooi de appelringen flink met kaneel en haal ze door het beslag heen.
    4. Leg deze appelring nu in een warme pan met boter en vul het gat en de bovenkant met extra beslag. Bak ze aan beide kanten goudbruin.

    Bekijk dit op mijn blog

    http://foodloversmagazine.com/?p=1229

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    Foodloversmagazine.com
    0

    - Gewaardeerd op - 02 mrt 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren