Havermout zonder te koken (overnight oats)

    Havermout zonder te koken (overnight oats)

    6keer bewaard
    8uur5min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Overnight oats: havermoutpap die je een nacht in de koelkast laat staan, zonder te koken! Ik maak dit recept graag voor een snel en mee te nemen ontbijt. Je kunt verschillende specerijen toevoegen, of ahornsiroop en je favoriete bessen of ander fruit.

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 80 ml melk
    • 20 gr havermout
    • 50 gr Griekse yoghurt
    • 2 theelepels chiazaadjes, of naar smaak
    • 2 theelepels honing, of naar smaak
    • 1 theelepels kaneel, of naar smaak
    • 35 gr verse blauwe bessen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Extra tijd: 8uur  ›  Klaar in:8uur5min 

    1. Meng melk, havermout, Griekse yoghurt, chiazaadjes, honing en kaneel in een potje (van 250 ml) met een deksel. Doe de deksel erop en schud goed door tot alles gemengd is. Haal de deksel eraf en schep de blauwe bessen erdoor. Doe de deksel er weer op.
    2. Zet het potje 8 uur, of een nacht in de koelkast.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren