Nutella croissants van bladerdeeg

    Nutella croissants van bladerdeeg

    1keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Maak croissants met nutella vulling op een goedkope manier met dit recept!

    Ingrediënten
    Opbrengst: 20 croissantjes

    • 1 pak bladerdeeg (ontdooid)
    • een beetje ei, om te bestrijken
    • 1 kleine pot Nutella

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verwarm de heteluchtoven op 210°C of 220°C met een andere oven. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
    2. Snij met een mes elk plakje bladerdeeg in 2 gelijke driehoeken.
    3. Besmeer al het bladerdeeg met Nutella.
    4. Rol de croissants in de vorm, door aan de lange kant van de driehoek naar de punt toe te rollen en de uiteinden iets naar elkaar toe te vouwen.
    5. Leg de croissants voorzichtig op de bakplaat en bestrijk ze met wat losgeklopt ei.
    6. Bak de croissants 15 minuten in de voorverwarmde oven. Je nutella croissants zijn klaar!

    Tip

    Om de nutella makkelijker te smeren kun je de pot nutella voor je gaat smeren 30 sec in de magnetron stoppen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren