Overnight oats met blauwe bessen

    (1)
    8 uur 5 minuten

    Overnight oats, een trend uit Amerika: yoghurt met havermout dat je een nachtje laat staan in de koelkast en zo niet meer hoeft te koken! Een heerlijk en makkelijk ontbijt voor een drukke werkdag. Ik voeg honing en lijnzaadmeel toe om het wat gezonder te maken, maar je kunt ook suiker gebruiken en lijnzaad weglaten.

    Chantal

    Overijssel, Nederland
    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 80 ml/gr melk
    • 25 gr havermout
    • 70 gr yoghurt
    • 1 eetlepel lijnzaadmeel
    • 2 theelepels honing, of naar smaak
    • 1 theelepel kaneel, of naar smaak
    • handvol blauwe bessen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Extra tijd: 8uur  ›  Klaar in:8uur5min 

    1. Meng melk, havermout, yoghurt, lijnzaad, honing en kaneel in een afsluitbaar bakje (van 250 ml). Roer goed door elkaar heen met een vork of lepel. Schep dan de bessen erdoor. Doe de deksel erop en zet 8 uur of een nacht in de koelkast.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren