Havermout uit de koelkast

    Havermout uit de koelkast

    1keer bewaard
    8uur10min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Dit recept voor koude havermoutpap is makkelijk mee te nemen en bereid je de avond vantevoren en laat je een nacht in de koelkast staan. Ook wel bekend als 'overnight oats'. Simpel, gezond en superlekker! Je kunt 's morgens nog gesneden vers fruit toevoegen, zoals banaan, maar ook appel of ander seizoensfruit is lekker.

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 40 gr havermout
    • 100 gr Griekse yoghurt
    • 120 ml gezoete amandelmelk
    • 1 banaan

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Extra tijd: 8uur in de koelkast  ›  Klaar in:8uur10min 

    1. Meng havermout, yoghurt en amandelmelk in een potje met deksel. Doe de deksel erop en zet 8 uur tot een nacht in de koelkast. Roer nog een keer door en voeg banaan in plakjes toe voor serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren