Paksoi en shoarma

    Paksoi en shoarma

    1keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Dit recept heb ik 10 jaar geleden gekregen van een lieve mevrouw en ik maak het nog steeds.

    HenrietteIM Gelderland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 450 gr shoarmavlees (150 gram per persoon)
    • Halve rode paprika, klein gesneden
    • 3 eetlepels olie
    • 1 Paksoi, in reepjes gesneden
    • Serveren met
    • Aardappelpuree, zelf gemaakt of uit een pakje
    • Eventueel knoflooksaus

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Met een beetje olie bak je het shoarmavlees en de paprika tot alles gaar is.
    2. Haal het vlees uit de pan en roerbak de paksoi in de pan met de overgebleven olie.
    3. Voeg het vlees toe en bak nog even door.
    4. Serveer naast elkaar: de puree en de groenten/vlees schotel.
    5. Lekker met knoflooksaus.

    Tip

    De paksoi niet te lang laten garen. Je kan ook een klein gesnipperd uitje met het vlees meebakken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren