Glutenvrije brownies met amandelmeel

    Glutenvrije brownies met amandelmeel

    3keer bewaard
    45min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Heerlijke chocolade brownies gemaakt met amandelmeel, zodat deze brownies glutenvrij zijn. Er wordt ook nog eens agavesiroop aan toegevoegd, dus geen geraffineerde suikers. Deze brownies zijn bijna gezond te noemen!

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 100 gr amandelmeel
    • 160 ml agavesiroop
    • 60 gr gehakte walnoten
    • 2 eieren, losgeklopt
    • 5 eetlepels cacaopoeder
    • 60 ml kokosolie, vloeibaar
    • 1 theelepel vanille extract

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Extra tijd: 5min  ›  Klaar in:45min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C.
    2. Meng amandelmeel, agavesiroop, walnoten, eieren, cacaopoeder, kokosolie en vanille extract in een kom samen. Schenk het beslag in een vierkante bakvorm van 20 cm.
    3. Bak de brownies ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven, tot de randjes van de vorm wegtrekken. Laat de brownies iets afkoelen (ongeveer 5 minuten) voordat je ze aansnijdt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren