Salade van venkel, peer en amandelen

    Salade van venkel, peer en amandelen

    1keer bewaard
    10min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Peer en venkel passen echt heerlijk bij elkaar. Amandel voeg je toe voor een knapperige nootsmaak. Serveer met een knapperig stuk (stok)brood voor een heerlijke lunch.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 venkel, dun gesneden
    • 1 peer
    • 2 eetlepels amandelschaafsel
    • Voor de dressing
    • 1 theelepel balsamico azijn
    • 2 eetlepels olijfolie
    • zout en peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Snij de venkelknol in dunne reepjes met een scherp mes of schaaf. Schil de peer en verwijder het klokhuis, snij dan in dunne reepjes. Meng de venkel en peer in een kom en bestrooi met amandelen.
    2. Meng balsamicoazijn, olijfolie en zout en peper, klop door met een garde en besprenkel de salade dan met de dressing en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren