Veganistisch alternatief voor Parmezaanse kaas

    (4)

    Dit is een vegan alternatief voor geraspte Parmezaanse kaas; amandelmeel gemengd met edelgist. Lekker in pesto of over pasta en je kunt het in smaak bijna niet van Parmezaanse kaas onderscheiden. Ook nog eens vol goeie voedingsstoffen!


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 30 gr edelgist (vlokken)
    • 30 gr gemalen amandelen
    • snufje zeezout (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Meng edelgist, gemalen amandelen en zeezout in een keukenmachine.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (4)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren