Naanpizza met geitenkaas, honing en blauwe bessen

    Naanpizza met geitenkaas, honing en blauwe bessen

    3keer bewaard
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een naanbrood als pizzabodem is een superhandig en snel alternatief voor het echte werk. En zeg nou eerlijk, zo’n laffe kant-en-klare pizzabodem van de supermarkt is echt niet om over naar huis te schrijven… Ik heb altijd een pak naanbrood in mijn kast liggen. Just in case. Deze topping met blauwe bessen, geitenkaas, tijm en honing is sjiek en simpel tegelijk!

    AndreaTegel Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 1 naanbrood (uit pak van 2, Patak’s)
    • 50 gram zachte geitenkaas
    • 1 handje blauwe bessen
    • Een paar takjes tijm
    • 3 eetlepels honing
    • 2 plakjes serranoham
    • Olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verwarm de oven voor op 200°C.
    2. Meng 1 eetlepel honing door de geitenkaas en besmeer het naanbrood ermee. Dit gaat het beste met de achterkant van een lepel.
    3. Scheur repen van de serranoham en drapeer deze sierlijk over de pizza. Verdeel dan de blauwe bessen erover en druk ze een beetje aan. Ris de blaadjes van de takjes tijm en verdeel over de pizza.
    4. Druppel de resterende honing over de pizza en zet zo’n 20 minuten in de oven. De pizza is perfect als de randjes goudbruin zijn en de bessen een beetje zijn opengespat.

    Bekijk dit op mijn blog

    Bekijk meer recepten van Anniepannie.nl

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren