Szabiena's zalm met mango en koriander op een bedje van rucola

    Szabiena's zalm met mango en koriander op een bedje van rucola

    1keer bewaard
    20min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Zalig, vleugje oosters, makkelijk en gezond.

    Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • Scheutje olijfolie om in te bakken
    • 1 ui, gesnipperd
    • 2 teentjes knoflook, kleingesneden of geperst
    • 150 gr zalmsnippers
    • 1 mango in stukjes of gepureerd
    • Zwarte peper en zout
    • Bosje koriander, gesnipperd
    • 75 gr rucola

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verwarm de olijfolie in een hapjespan.
    2. Voeg de ui toe en daarna de knoflook (niet andersom anders is de knoflook zwart voordat de ui klaar is).
    3. Voeg de zalm toe als de ui glazig is. Bakken tot de zalm gaar is (enkele minuten).
    4. Mango toevoegen en verwarmen tot het geheel warm is.
    5. Peper (en evt. Zout) naar smaak toevoegen.
    6. Op het laatst koriander maar smaak toevoegen.
    7. Doe de rucola op de borden en schep daarop het zalmmengsel.

    Tip

    Als je ervan houdt: ook lekker met gember en limoen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren