Geroosterde bloemkool met balsamico

    Geroosterde bloemkool met balsamico

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Bloemkool in een mengsel van balsamicoazijn, olijfolie, zout en knoflook en dan 20 minuten in een hete oven gebakken (geroosterd). Als je de tijd hebt, marineer de bloemkool dan eerst 30 minuten.

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 2 eetlepels olijfolie
    • 2 eetlepels balsamico azijn
    • 1/2 theelepel zout
    • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 1 hele bloemkool, in hapklare stukken

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verwarm de oven voor op 220°C. Bedek een bakplaat met aluminiumfolie.
    2. Roer olijfolie, balsamico azijn, zout en knoflook samen in een kom. Voeg de bloemkool toe en roer goed om zodat alles bedekt is. Verspreid de bloemkool over de bakplaat.
    3. Bak de bloemkool in ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven tot het gaar is, roer af en toe om.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties