Overnight oats

    Overnight oats

    2keer bewaard
    8uur15min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Havermout, Griekse yoghurt, amandelmelk, kaneel en perziken laat je een nacht in de koelkast staan voor een overheerlijk ontbijt! Bevat geen geraffineerde suikers, maar er wordt stevia aan toegevoegd. Je kunt ook honing of ahornsiroop gebruiken. Neem verschillende soorten fruit of noten elke keer dat je het maakt, zodat het niet saai wordt. Serveer koud of warm op in de magnetron.

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 40 gr havermout
    • 100 gr Griekse yoghurt
    • 120 ml ongezoete amandelmelk
    • 85 gr perziken, in blokjes
    • 1/2 theelepel stevia, of andere zoetstof
    • 1 theelepel chiazaadjes (optioneel)
    • 1/2 theelepel kaneel, of meer naar smaak
    • 1/2 theelepel amandelextract
    • 2 eetlepels gehakte pecannoten, of naar smaak (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Extra tijd: 8uur  ›  Klaar in:8uur15min 

    1. Meng havermout, yoghurt, amandelmelk, perzik, stevia, chiazaadjes, kaneel en amandelextract in een glazen potje of een bakje. Sluit goed af en zet 8 uur of een nacht in de koelkast. Serveer met de gehakte noten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren