Eenvoudige perzik cobbler

    Eenvoudige perzik cobbler

    2keer bewaard
    40min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijke cobbler (fruit met een deeglaag uit de oven) die makkelijk en snel te maken is. Het mooiste is dat je het beslag maakt in de vorm waar je het ook in bakt, dus minder afwas! Lekker met ijs, slagroom of vla. Bekijk ook de video van dit recept!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 200 gr suiker
    • 110 gr boter, zacht
    • 125 gr zelfrijzend bakmeel
    • 240 ml melk
    • 1 blikje (400 gr) perziken op sap

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C.
    2. Klop de boter en suiker samen in een bakvorm van 23 cm. Meng meel en melk erdoor tot je een glad beslag hebt. Schenk de perziken met het sap over het beslag.
    3. Bak 25-30 minuten in de voorverwarmde oven, tot het goudbruin is.

    Ideeën

    Voeg 1/2 theelepel kaneel en 1 theelepel vanille extract toe aan het beslag voordat je de perziken toevoegt.

    Video

    Perzik cobbler
    Perzik cobbler

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren