Jalapeño komkommer margarita

    Jalapeño komkommer margarita

    Voeg toe aan favorieten!
    1uur5min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Geef je margarita een frisse en pittige kick door er jalapenopepers en verfrissende komkommer aan toe te voegen. Bekijk ook de video van dit recept!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 125 ml tequila, of meer naar smaak
    • 125 ml vers limoensap
    • 60 ml sinaasappellikeur
    • 60 ml suikerwater
    • 1 verse jalapeno, gehalveerd en zaadjes verwijderd
    • 4 dunne plakjes komkommer, of meer naar smaak
    • 4 schijfjes limoen
    • 2 eetlepels grof zeezout, of zoveel als nodig
    • ijsblokjes, zoveel als nodig
    • 4 plakjes komkommer, om te garneren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Extra tijd: 1uur  ›  Klaar in:1uur5min 

    1. Roer tequila, limoensap, sinaasappellikeur en suikerwater samen in een kan met deksel. Voeg de jalapeno en dunne komkommerplakjes toe. Zet minstens 1 uur afgedekt in de koelkast.
    2. Haal een schijfje limoen langs de rand van elk margaritaglas. Verspreid het zout op een bordje en druk de rand van elk glas in het zout. Vul elk glas met ijsblokjes en schenk de margaritamix over het ijs. Garneer met een plakje komkommer.

    Video

    Jalapeño komkommer margarita
    Jalapeño komkommer margarita

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren