Heerlijke glutenvrije brownies

    Heerlijke glutenvrije brownies

    1keer bewaard
    35min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Op zoek naar de perfecte glutenvrije brownies? Je hoeft niet verder te zoeken. Deze heerlijke chocolade brownies smelten in je mond. Je hebt geen speciaal glutenvrij meel nodig, deze brownies worden gemaakt met maizena.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 80 gr boter, gesmolten
    • 150 gr suiker
    • 1 theelepel vanille extract
    • 2 eieren
    • 1 eetlepel cacaopoeder
    • 4 eetlepels maizena
    • snufje zout
    • 225 gr pure chocolade, fijngehakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Extra tijd: 5min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een vierkante bakvorm (20x20cm) in.
    2. Klop boter, suiker en vanille extract samen in een grote kom. Voeg eieren een voor een toe en klop goed door.
    3. Zeef de maizena met cacaopoeder en zout; voeg toe aan het beslag. Meng met een houten lepel door elkaar. Voeg gehakte chocola roe en meng nog een keer door. Laat het mengsel 5 minuten rusten.
    4. Schenk het beslag in de bakvorm. Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven.
    5. Laat afkoelen en snij in blokjes.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren