Warme tomatensalade

    Dit kan zowel warm als koud gegeten worden als bijgerecht, met je handen en met Arabisch plat brood :)

    RenateWit

    Noord-Holland, Nederland
    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 8 a 9 tomaten
    • 6 teentjes knoflook
    • 1 bouillonblokje
    • 1 eetlepel olie
    • zwarte peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 12min  ›  Klaar in:22min 

    1. Snij de tomaten in niet al te kleine blokjes. Maak de knoflook schoon en hak het fijn. Olie in de pan en de knoflook kort bakken. Tomatenstukjes erbij en het bouillonblokje verkruimelen. Dit op hoog vuur en goed blijven roeren. Daarna het vuur laag en een minuut of 10 laten pruttelen.
    2. Heerlijk bij witte rijst en sperziebonen (fasoulia).

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren