Glutenvrije vegan chocoladetaart

    Glutenvrije vegan chocoladetaart

    Voeg toe aan favorieten!
    4uur20min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Een glutenvrije, melkvrije, eivrije, vegan, cheesecake-stijl taart die je niet hoeft te bakken en alleen maar natuurlijke suikers bevat. De bodem wordt gemaakt met cashewnoten en geraspte kokos. De vulling wordt gemaakt met cacaopoeder, kokosolie en cashewnoten en gezoet met agavesiroop.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 kleine taart

    • 100 gr cashewnoten
    • Voor de bodem
    • 70 gr cashewnoten
    • 75 gr geraspte kokos
    • 2 eetlepels agavesiroop
    • Voor de chocoladelaag
    • 3 eetlepels cacaopoeder
    • 3 eetlepels kokosolie
    • 3 eetlepels agavesiroop

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Extra tijd: 4uur  ›  Klaar in:4uur20min 

    1. Doe 100 gr cashewnoten in een kom en bedek met water. Laat 2 uur weken. Giet af.
    2. Pureer 70 gr cashewnoten in een keukenmachine fijn. Roer kokos en 2 eetlepels agavesiroop erdoor tot het een glad mengsel is. Druk op de bodem van een kleine taartvorm.
    3. Pureer de geweekte 100 gr cashewnoten in een blender glad. Voeg cacaopoeder, kokosolie en 3 eetlepels agavesiroop toe; pureer tot het glad is. Schenk het chocolademengsel over de bodem in de taartvorm. Zet minstens 2 uur tot een nacht in de koelkast om op te stijven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren