Maiscake (glutenvrij)

    Maiscake (glutenvrij)

    3keer bewaard
    15min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Heerlijk en makkelijk recept, zie de video voor alle instructies: https://youtu.be/XrixGUzvOFM Kopieer de link of klik op de link onderaan deze pagina!

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 maiscake

    • 3 eieren
    • 1 zakje vanillesuiker
    • 1 theelepel bakpoeder
    • half glas suiker
    • 1 glas maismeel
    • half glas rijstmeel
    • half glas zonnebloemolie
    • 1 eetlepel melk
    • Om te garneren
    • abrikozenjam
    • geraspte kokos

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Je kunt elk glas als maat aanhouden. Volg de video en je krijgt een heerlijk sponsachtige cake die ook nog glutenvrij is!!
    2. Breek de eieren in een kom. Voeg vanillesuiker, bakpoeder en suiker toe. Mix goed door met een garde.
    3. Voeg maismeel, rijstmeel en zonnebloemolie toe en roer goed door. Voeg 1 eetlepel melk toe en klop erdoor.
    4. Schenk het beslag in een vierkante of rechthoekige bakvorm of ovenschaal bekleed met bakpapier. Bak de cake in 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C gaar.
    5. Klop een paar flinke lepels abrikozenjam los met wat water. Besmeer de maiscake hiermee en bestrooi vervolgens met geraspte kokos. Snij in blokjes en serveer.

    Bekijk dit op mijn blog

    Bekijk mijn video op YouTube

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren