Worstjes met courgette en tomaat

    Worstjes met courgette en tomaat

    2keer bewaard
    45min


    202 personen hebben dit gemaakt

    Varkensworst gebraden met gele en groen courgettes en ui, dan in tomaten gestoofd voor en snelle en vullende maaltijd. Dien op met ambachtelijk brood.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 675g varkensworstjes met kruiden
    • 2 kleine courgettes, in plakjes
    • 1 kleine gele courgette, in plakjes
    • ½ ui, gehakt
    • 1 (400g) blik gepelde tomaten, met vocht

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:45min 

    1. Bak de worstjes in een bakpan over matig vuur aan tot de binnenkant niet meer roze is. Snij de worstjes in plakken en bak ze verder aan tot ze bruin zijn.
    2. Roer de groene en gele courgette en ui erdoor en bak 2 minuten aan onder voortdurend roeren. Giet de tomaten met vocht erbij. Zet het vuur lager, dek af en kook zachtjes nog 10 tot 15 minuten door.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren