Paardenbloem pesto

    Paardenbloem pesto

    Voeg toe aan favorieten!
    10min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Deze pesto gebruikt paardenbloemblad in plaats van basilicum voor een pesto vol mineralen! Gebruik jong paardenbloemblad (minder bitter) en zorg dat je ze plukt uit een onbespoten of biologische tuin. Meng met pasta, of serveer op bruschetta.

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 100 gr jong paardenbloemblad
    • 120 ml extra vergine olijfolie
    • 40 gr versgeraspte Parmezaanse kaas
    • 2 theelepels fijngeperste knoflook
    • zout naar smaak (optioneel)
    • snufje droge rode chilivlokken, of naar smaak (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Doe paardenbloemblad, olijfolie, Parmezaanse kaas en knoflook in een keukenmachine; pureer tot een glad mengsel. Breng op smaak met zout en chilivlokken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren